Tisztelt Partnereink!

A Magyarország Kormánya által kihirdetett veszélyhelyzetre, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma által elrendeltekre való tekintettel, Szolgálatunk 2020. március 17-től rendkívüli eljárásrendet vezet be.


Rendelőink nyitvatartása:
Szinva utcai rendelőnk változatlan rendelési idővel a továbbiakban is üzemel:
Hétfő:         8.00 – 13.00
Kedd:         13.00 – 19.00
Csütörtök:   8.00 – 13.00
Péntek:       8.00 – 12.00

A vizsgálatok előzetes telefonos időpontegyeztetés alapján történnek Szinva utcai rendelőnkben. Telefonos időpontegyeztetés munkanapokon 8.00 – 14.00 óra között lehetséges az alábbi elérhetőségen: +36 20 380 7420.

A Kispesti Rendelőintézetben fenntartott orvosi rendelőnk munkatársai 2020. 03. 17-től 8.00 – 14.00 között távmunka keretében állnak az Önök rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken: mobil: +36 20 519 6810
e-mail: iroda@agentgts.hu
A kispesti rendelőnk további feladatait határozatlan időre Szinva utcai rendelőnk veszi át.

Munkapszichológia


A munka világával kapcsolatos másik szolgáltatásunk a munkapszichológiai tevékenység, mely a munkáltatókat, munkavállalókat, álláskeresőket és pályakezdőket egyaránt célozza.

A munkáltatók speciális követelmény-rendszerének megfelelő kiválasztási módszer (munkakör-specifikus alkalmassági vizsgálatok) kidolgozásával és alkalmazásával az optimális munkaerő-kiválasztást tudjuk segíteni különös tekintettel a fokozott pszichés terhelésnek kitett munkavállalók körére.

A stressztűrő képesség egyéni megállapításával segítséget tudunk nyújtani a munkáltató egészségmegőrző tevékenységéhez az Európai Unió irányelveinek megfelelően. A különféle munkakörök stressz-fokozó tényezőinek feltárásával, a stressz-csökkentő lehetőségek meghatározásával a munkavállalók terhelhetőségének optimális szintjét lehet megállapítani.

Munkavállalók, álláskeresők és pályakezdők számára a pszichológia módszereivel pályaorientációs és karrier-tanácsadást nyújtunk.

Az igényeknek megfelelően képesség- és személyiségvizsgálatokat is végzünk, egyéni, vagy munkáltatói felkérésre.