Tisztelt Partnereink!

A Magyarország Kormánya által kihirdetett veszélyhelyzetre, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma által elrendeltekre való tekintettel, Szolgálatunk 2020. március 17-től rendkívüli eljárásrendet vezet be.


Rendelőink nyitvatartása:
Szinva utcai rendelőnk változatlan rendelési idővel a továbbiakban is üzemel:
Hétfő:         8.00 – 13.00
Kedd:         13.00 – 19.00
Csütörtök:   8.00 – 13.00
Péntek:       8.00 – 12.00

A vizsgálatok előzetes telefonos időpontegyeztetés alapján történnek Szinva utcai rendelőnkben. Telefonos időpontegyeztetés munkanapokon 8.00 – 14.00 óra között lehetséges az alábbi elérhetőségen: +36 20 380 7420.

A Kispesti Rendelőintézetben fenntartott orvosi rendelőnk munkatársai 2020. 03. 17-től 8.00 – 14.00 között távmunka keretében állnak az Önök rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken: mobil: +36 20 519 6810
e-mail: iroda@agentgts.hu
A kispesti rendelőnk további feladatait határozatlan időre Szinva utcai rendelőnk veszi át.

Adatvédelmi tájékoztató



Személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.


Különleges adatnak minősül az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre vonatkozó személyes adat, valamint a bűnügyi személyes adat.


Egészségügyi adat: az érintett testi, értelmi és lelki állapotára, kóros szenvedélyére, valamint a megbetegedés, illetve az elhalálozás körülményeire, a halál okára vonatkozó, általa vagy róla más személy által közölt, illetve az egészségügyi ellátóhálózat által észlelt, vizsgált, mért, leképzett vagy származtatott adat; továbbá az előzőekkel kapcsolatba hozható, az azokat befolyásoló mindennemű adat (pl. magatartás, környezet, foglalkozás).


A személyes adatok kezelője az AGENT GTS Foglalkozás-egészségügyi és Munkavédelmi Kft.(1076 Budapest, Szinva u. 6. fsz. 1.).


Az adatkezelésre az AGENT GTS Kft. által nyújtott foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás igénybevétele érdekében kerül sor.


A szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi adatok megadása szükséges: név (születési név), állandó lakcím (értesítési cím), születés helye és időpontja. Az esetleges időpontfoglalással, illetve a leletekkel kapcsolatos értesítéshez érvényes e-mail cím és telefonszám megadása is szükséges.


Az AGENT GTS Kft. csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához (szolgáltatás igénybevételéhez) elengedhetetlen, illetve a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. Az érintett által megadott személyes adatokat az adatkezelési cél megvalósulásáig, vagy ellehetetlenüléséig, illetve – a kötelező adatkezelés esetét kivéve – az érintett által kezdeményezett törlés időpontjáig kezeljük. A jogszabályi előírásoknak megfelelően az érintett által megadott személyes adatokat (ideértve a különleges ill. egészségügyi adatokat is) az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül –jogszabályi kifejezett felhatalmazás hiányában – az AGENT GTS Kft. senkinek sem továbbítja és nem hozza nyilvánosságra.


Az adatvédelmi törvénnyel összhangban az érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni a személyes adatai kezeléséről, továbbá jogosult arra, hogy személyes adatai helyesbítését, illetve (a kötelező adatkezelés kivételével) törlését vagy zárolását kérje. Az adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül, közérthető formában, az érintett erre irányuló kérelmére írásban megadni a tájékoztatást. A tájékoztatás megadása ingyenes. Továbbá az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, amely kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt az adatkezelő köteles azt megvizsgálni, és annak eredményéről az érintettet írásban tájékoztatni.


Az érintett az Info tv., valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv. (Ptk.) alapján jogait jogosult bíróság előtt érvényesíteni, továbbá bármilyen személyes adattal kapcsolatos kérdésben kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság segítségét is
(1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5., Telefon: +36 (1) 391-1400 Fax: +36 (1) 391-1410,
e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).