Történet


Cégünk, az AGENT GTS Foglalkozás-egészségügyi és Munkavédelmi Kft., 2006 júniusában alakult. Fő tevékenységünk a járóbeteg ellátás, valamint a munkapszichológia területéhez kapcsolódik.

Székhelyünk Budapesten a VII. kerületben található (1076 Bp. Szinva u. 6. fszt. 1.). Itt működik 2 foglalkozás-egészségügyi rendelő, az adminisztrációval, munkavédelemmel, ügyintézéssel foglalkozó irodák, valamint a munkapszichológiai szaklaboratórium. 2010 áprilisától telephelyet létesítettünk a XIX. kerületben, ahol a Kispesti Egészségügyi Intézet épületében szintén egy foglalkozás-egészségügyi rendelőnk működik.

Vállalásainkat szakirányú végzettséggel, széleskörű tapasztalattal és jelentős szakmai gyakorlattal rendelkező munkavállalóink, valamint alvállalkozó partnereink segítségével látjuk el. Társaságunk tevékenységének középpontjába a jó minőségű, megbízhatóságon alapuló, a minőségirányítási követelményeket figyelembe vevő és gazdasági szempontból is versenyképes szolgáltatást állítjuk. Ennek megvalósítása érdekében az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtetünk.